Aangepaste maatregelen voor een veilig bezoek

Om iedere klant een veilig en onbezorgd dagje Scheveningen of Den Haag te gunnen, volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid op.

Daarnaast hebben wij een op maat gemaakt protocol opgesteld voor onze klanten en voor ons zelf. Het protocol heeft drie hoofditems, te weten:

1. De anderhalve meter afstand tussen huishoudens.
2. Extra hygiënemaatregelen op onze fietsen.
3. Het verplicht dragen van een mondkapje in onze winkel.

Deze maatregelen passen bij de richtlijnen van het RIVM.

Ons protocol is van tevoren getest op de uitvoering en handhaving.

Welke maatregelen worden er genomen voor onze veiligheid?

anderhalve-meter

1. Anderhalve meter afstand tussen huishoudens

U kunt in onze winkel nog steeds een fiets huren. In onze winkel hebben wij met behulp van markering een looproute aangegeven en een 1,5 meter afstandsmarkeringen aangebracht voor onze verkoopbalie waardoor je altijd makkelijk kunt zien wat een veilige afstand is tijdens het wachten.

Tussen de verkoopmedewerker achter de balie en de bezoekers is een plexiglas plaat opgehangen. Er mogen voorlopig maximaal 4 klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn. 

handen-wassen

2. Extra hygiënemaatregelen

In onze winkel zijn op diverse plaatsen desinfectiepunten geplaatst. Hier kun je ten alle tijden gebruik van maken. Onze fietsen worden na gebruik gedesinfecteerd. 

3. Mondkapje in onze winkel

Wij volgen het advies van de rijksoverheid m.b.t. de coronamaatregelen. De landelijke verplichting om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes geldt ook in onze winkel vanaf 1 december 2020.

In onze winkel is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Buiten hoef je geen mondkapje te dragen (uiteraard mag dit wel).

Onze medewerkers zitten achter plexiglas spatschermen. Mondkapjes zijn te koop bij de kassa van onze verkoopbalie.

Volg zoveel mogelijk de instructies op van onze medewerkers!

nl_NLNederlands