Fietsverhuur Den Haag

Fietsverhuur Den Haag, de beste plek om uw fiets te huren. Klik snel voor meer informatie

Fietsverhuur Den Haag

Jullie kennen het allemaal. Wij zijn als Hagenaar of Hagenees ontzettend trots op onze mooie stad en willen dat maar al te graag laten zien aan anderen. Denk aan familie, vrienden of die kennissen die de stad eigenlijk nog niet zo goed kennen. Maar als ze hier dan eindelijk zijn, hoe laten jullie de stad dan zien? Dan kunnen die mensen uiteraard terecht bij de Haagsche Stadfiets, fietsverhuur Den Haag! 

fietsverhuur den haag

Den Haag fietsstad

Met bijna 1000 fietsen zijn wij dé ideale partner voor fietsverhuur Den Haag. Wij hanteren vriendelijke tarieven en zijn eenvoudig bereikbaar.

Den Haag is een echte fietsstad. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar op de fiets. Geniet van stad en strand! Boek je fiets online bij een van onze fietsverhuurlocaties op Scheveningen of in het centrum van Den Haag. Fiets de mooiste routes en krijg gratis route maps mee met leuke fietsknooppunten, bijvoorbeeld richting Katwijk of Kijkduin. Je hoort het al, wij zijn meer dan alleen een locatie voor fietsverhuur Den Haag!

Is het voor jullie om de een of ander reden niet handig om voor een reguliere fiets te kiezen, dan kun je bij ons uiteraard ook terecht voor een elektrische fiets.

Maar de Haagsche Stadsfiets biedt meer! Je kunt je de moeite besparen van het intypen van “Fiets kopen Den Haag” of “Fiets reparatie Den Haag” in de bekend zoekmachine, want ook daarvoor kunnen jullie bij ons terecht.

Loop eens vrijblijvend bij ons naar binnen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Zien we je snel?  

Fiets huren Den Haag
nl_NLNederlands