De ideale fietsverhuurder in Zuid-Holland

Met bijna 1000 fietsen zijn wij dé ideale fietsverhuurder voor grote groepen en scholen. Je kunt bij ons eenvoudig en snel fietsen huren in Den Haag of Scheveningen tegen vriendelijke tarieven. Wij bezorgen de fietsen op gewenste locatie en tijdstip en halen deze ook weer op. 

Wil je de fietsen liever zelf bij één van onze locaties ophalen? Dit kan in Scheveningen 50 meter van het strand af of midden in het Centrum op de Bierkade langs de mooiste grachten van Den Haag. Reserveer direct jouw fiets! 

Dé ideale fietsverhuurder voor evenementen@@bedrijfs- en schooluitjes@@beurzen@@vrijgezellenfeestjes@@schoolactiviteiten@@fietslessen van Nederland!

Ook interessant

Wil jij alle ins and outs van Den Haag of Scheveningen verkennen op een stadsfiets, elektrische fiets of elektrische step? Boek dan voor een onvergetelijke herinnering een fietsarrangement met een gids die elke hoek van Den Haag en Scheveningen kent.

Toch liever het water op? Kies dan voor de boats en bikes arrangement. Je wordt meegenomen met onze schipper voor een heuse rondvaart door de mooiste grachten die Den Haag rijk is. Daarna staat er een echte groengele Haagsche Stadsfiets voor je klaar om door de stad te fietsen of Scheveningen en het strand te verkennen! Lekker op het strand nagenieten in de zon met een drankje in een van de vele strandtenten. 

Wil jij het mooiste uitzicht van Den Haag zien? Herkenningspunt van Den Haag bij de Grote Kerk. 288 treden (geen zorgen; die lopen we niet in één keer!), 92,5 meter hoog en het mooiste uitzicht rondom over de hele stad en regio. Een Haags hoogtepunt dat je niet mag missen!

HSF1-1024x768

Fietsverhuur met gids

in overleg

vanaf 2 deelnemers

prijs op aanvraag

gids-voor-een-dag

Groepsrondvaart

1,5 uur

10, 20 of 28 deelnemers

€ 15,00 p.p. (bij 10 deelnemers)

Haagse toren beklimmen

1 uur

vanaf 1 deelnemer

€ 5,50 p.p.

Deel jouw ervaring

Supervriendelijk! De fiets was zeer comfortabel en de volgende dag om 11 uur afgeleverd. Zelfs toen we de fietsen wat laat terugbrachten omdat we op zoek waren naar de sleutel, was dit geen probleem en werden we begroet met een glimlach! Prijs prestatie TOP! Sterk aanbevolen – heel erg bedankt!

5/5

Chantal W.

De ervaring van het huren van een fiets in Nederland is iets wat je niet mag missen. Als je in Den Haag bent, is Haagsche Stadsfiets zonder twijfel een ideale plek om dat te doen. Ik huurde daar een fiets voor 3 dagen en verlengde de huur uiteindelijk met nog een dag zonder kosten. De aandacht was fantastisch en de fiets was in perfecte staat.
Ik raad deze verhuurplaats zeker aan en als ik de kans heb om daar terug te keren, zal ik het zeker herhalen.
Als je er nog steeds over nadenkt, aarzel dan niet, doe het en geniet ervan.

5/5

Xareu Silva

Top verhuurder! Hebben hier afgelopen zaterdag 2 elektrische fietsen gehuurd voor de gehele dag. De fietsen waren echt goed, goede levensduur van de batterij en de motor van de fiets was ook echt super. De uitleg was ook erg duidelijk voordat we vertrokken. Ook kregen we nog 2 plattegronden mee met verschillende fietsroutes in de omgeving. Kortom: super goede ervaring!!5/5

Ruud van Kooten

Volg ons op social media

Volg ons op & Instagram & Facebook

Tag ons op onze socials en deel jouw mooiste ervaringen met ons op de fiets!

#haagschestadsfiets | @hsf_gadenhaag