Reserveren op de dag zelf niet mogelijk

De ideale fietsverhuurder in Zuid-Holland

Met bijna 1000 fietsen in ons assortiment zijn wij de ideale fietsverhuurder voor grote groepen, scholen en individuele fietsers. Onze uitgebreide selectie omvat verschillende soorten fietsen, waaronder kinderfietsen, elektrische fietsen en tandems. Bij ons kun je moeiteloos en snel fietsen huren in Den Haag of Scheveningen tegen gunstige tarieven. Bovendien bieden we de service om de fietsen op de door jou gewenste locatie en tijdstip af te leveren en weer op te halen. Indien je de fietsen liever zelf komt ophalen, is dat uiteraard ook mogelijk. Onze locaties zijn strategisch gelegen op handige en centrale plekken, zoals langs de prachtige grachten van Den Haag op de Bierkade of nabij het strand in Scheveningen, op slechts 50 meter van de waterlijn. Reserveer nu jouw fiets en geniet van een onvergetelijke fietservaring in en rondom Den Haag!

Dé ideale fietsverhuurder voor evenementen@@bedrijfs- en schooluitjes@@beurzen@@vrijgezellenfeestjes@@schoolactiviteiten@@fietslessen van Nederland!

Ook interessant

Wil je alle ins en outs van Den Haag of Scheveningen verkennen op een stadsfiets, elektrische fiets of tourfiets? Boek een fietstocht met een gids die elke hoek van Den Haag en Scheveningen kent voor een onvergetelijke ervaring. 

Als je liever op het water wilt cruisen, kies dan voor ons boten en fietsen arrangement. Onze schipper neemt je mee op een echte rondleiding door de prachtige grachten van Den Haag, waarna je de stad of Scheveningen en het strand kunt ontdekken op een echte groen-gele Haagsche Stadsfiets! Ontspan op het strand in de zon met een drankje bij een van de vele strandtenten. 

Wil je het beste uitzicht op Den Haag zien? Het herkenningspunt van Den Haag bevindt zich bij de Grote Kerk. Je zult 288 treden beklimmen (maak je geen zorgen, we doen het niet allemaal in één keer!), een hoogte van 92,5 meter bereiken en genieten van het mooiste panoramische uitzicht op de hele stad en regio. Dit is een Haagse highlight die je niet mag missen!

HSF1-1024x768

Fietsverhuur met gids

in overleg

vanaf 2 deelnemers

prijs op aanvraag

gids-voor-een-dag

Groepsrondvaart

1,5 uur

10, 20 of 28 deelnemers

€ 13,50 p.p. (bij 10 deelnemers)

Ben_schotpoort-678x1024

Haagse toren beklimmen

1 uur

vanaf 1 deelnemer

€ 5,50 p.p.

Openbaar vervoer combineren met The Hague City Bike

Ontdek de mooiste plekjes van Den Haag en Scheveningen en reis efficiënt met de HTM Dagkaart en Haagsche Stadsfiets. Profiteer nu van 10 % korting op je fiets en geniet nog meer van deze prachtige stad!

Deel jouw ervaring

Supervriendelijk! De fiets was zeer comfortabel en de volgende dag om 11 uur afgeleverd. Zelfs toen we de fietsen wat laat terugbrachten omdat we op zoek waren naar de sleutel, was dit geen probleem en werden we begroet met een glimlach! Prijs prestatie TOP! Sterk aanbevolen – heel erg bedankt!

5/5

Chantal W.

De ervaring van het huren van een fiets in Nederland is iets wat je niet mag missen. Als je in Den Haag bent, is Haagsche Stadsfiets zonder twijfel een ideale plek om dat te doen. Ik huurde daar een fiets voor 3 dagen en verlengde de huur uiteindelijk met nog een dag zonder kosten. De aandacht was fantastisch en de fiets was in perfecte staat.
Ik raad deze verhuurplaats zeker aan en als ik de kans heb om daar terug te keren, zal ik het zeker herhalen.
Als je er nog steeds over nadenkt, aarzel dan niet, doe het en geniet ervan.

5/5

Xareu Silva

Top verhuurder! Hebben hier afgelopen zaterdag 2 elektrische fietsen gehuurd voor de gehele dag. De fietsen waren echt goed, goede levensduur van de batterij en de motor van de fiets was ook echt super. De uitleg was ook erg duidelijk voordat we vertrokken. Ook kregen we nog 2 plattegronden mee met verschillende fietsroutes in de omgeving. Kortom: super goede ervaring!!5/5

Ruud van Kooten

Volg ons op social media

Volg ons op & Instagram & Facebook

Tag ons op onze socials en deel jouw mooiste ervaringen met ons op de fiets!

#haagschestadsfiets | @hsf_gadenhaag