Korting op een fiets naar keuze met HTM-Dagkaart

Combineer reizen in Den Haag nu nog efficiënter met de HTM Dagkaart en de Haagsche Stadsfiets. Het is de ideale manier om jezelf snel en flexibel door de stad te bewegen, terwijl je ook nog eens lekker actief bezig bent. Door gebruik te maken van de tram, bus én fiets ben je verzekerd van ultieme mobiliteit en bereik je gemakkelijk al jouw bestemmingen. Wacht niet langer en profiteer van deze voordelige deal die jouw reis in Den Haag nóg leuker en comfortabeler maakt!

Hoe werkt het?

  • Ontvang nu 10% korting op je huur bij ons, gelegen op de Bierkade 19 in het bruisende centrum van Den Haag, of op Keizerstraat 27 in het mooie Scheveningen.
  • Koop je HTM Dagkaart via de HTM app. 
  • Huur ter plaatse bij Haagsche Stadsfiets en laat je geldige HTM Dagkaart zien. Kies uit ons ruime assortiment van verschillende soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen voor een extra duwtje in de rug, tandems voor een leuke rit met z’n tweeën en bakfietsen voor het vervoeren van kinderen of extra bagage.
  • Geniet van de vrijheid van het fietsen in een van de mooiste steden van Nederland!

LET OP! Het is helaas niet mogelijk om online of telefonisch te reserveren. Maar geen zorgen! Bij ons kun je genieten van persoonlijke service en krijg je korting op fietsverhuur wanneer je bij ons langs komt. Mis onze geweldige aanbieding niet en profiteer nu!