Zakelijke of private lease

Bij leasen hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken. Je hoeft je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten en betaalt een overeengekomen vast bedrag per maand. Bij ons ben je compleet ontzorgd en ontlast met flexible lease of full operational lease.

Een (elektrische) fiets van de zaak kan behoorlijk goed van pas komen. Bijvoorbeeld om files te vermijden, dagelijks voldoende te bewegen en het milieu een goede dienst te bewijzen. De werknemer hoeft zelf geen fiets aan te schaffen en je weet als werkgever en werknemer waar je aan toe bent. Wij leveren Hollandse A-kwaliteit fietsen; de fiets gaat jarenlang mee, dus een goede investering. 

Voordelen

Flexibele contracten

Ruim assortiment

Maandelijkse vaste lasten

Geen extra kosten voor service en onderhoud

Optioneel lease op consignatiebasis

Populaire fietsen

Cityline
Ideale fietsen voor het drukke stadsverkeer
Meer informatie
Tintelblauw
Previous slide
Next slide

Custom build - Join us

Onze custom build gaat over flexibiliteit en over keuzes; jouw keuze. *Ontwerp jouw eigen fiets met kleur naar keuze, logo van het bedrijf/de organisatie, asseccoires etc. Een stukje reclame voor jouw eigen organisatie en je creërt een eigen identiteit.

Wij inventariseren in een persoonlijk en uitgebreid gesprek alle wensen en mogelijkheden. 

*Een paar voorbeelden van onze custom build rijwielen