Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een gewone fiets gehuurd voor één dag, dan mag je de fiets uiterlijk de volgende ochtend om vóór 11.00 uur terugbrengen. Elektrische rijwielen moeten op dezelfde dag vóór 18.00 uur teruggebracht worden.

Ja, dat kan. De fiets mag je voor de deur op slot zetten en de sleutels door de brievenbus werpen.

Alle gewone fietsen mag je de volgende dag vóór 11.00 uur terugbrengen of buiten openingstijden om. De elektrische rijwielen mogen niet vóór de deur op slot gezet worden en mogen ook niet de volgende dag ingeleverd worden en moeten op de dag zelf vóór 18.00 uur ingeleverd worden. De tourfiets met 24 versnellingen mag ook niet voor de deur op slot gezet worden, maar mag wel de volgende ochtend vóór 11.00 uur ingeleverd worden.

Ja, dat mag, zolang je geen schade aan de bakfiets brengt. 

Nee, helaas niet. Onze voorraad kun je terugvinden op onze website.

Bij locatie Den Haag Centrum mag je stadsfietsen met terugtraprem, 3 versnellingen en 7 versnellingen, gewone tandems, ouderkindtandems met uitzondering en kinderfietsen terugbrengen die je in Scheveningen hebt gehuurd. De fietsen die je niet kunt terugbrengen in het centrum zijn de fietsen met 24 versnellingen, elektrische fietsen, elektrische scooters en alle bakfietsen. Bij locatie Scheveningen mogen alle fietsen teruggebracht worden die in het centrum gehuurd zijn. 

Wanneer jij jouw fiets vanaf 17.00 uur ophaalt, dan hoef je deze dag niet te betalen. De fiets mag je de volgende dag vóór 18.00 uur inleveren (mits er voldoende voorraad is) en deze dag wordt dan in rekening gebracht. Je betaalt dus voor 1 dag i.p.v. 2 dagen.  

Op de dag zelf kun je online geen reservering plaatsen. Je kunt langs de winkel komen of bel ons even op. 

Nee, dat hoeft niet. Je huurt bij ons een fiets op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.